Feb 11, 2013

Diana & Silviu - Bucuresti, Romania


Ce nunta vesela... de la inceput pana la sfarsit! :)) Diana si Silviu au reusit sa puna in aplicare tot ce si-au propus pentru nunta lor si totul a fost ca o mare petrecere pentru ei si prietenii lor cei mai buni, asa ca stresul care apare de obicei cand iti organizezi singur un astfel de eveniment complex a intarziat sa apara... sau, mai bine zis, s-a transformat in energie... pentru ca petrecerea a fost cu adevarat tare. Ok, stiam ca moldovenii stiu sa se distreze cel mai bine dintre toti romanii, dar ei nu au facut altceva decat sa-mi confirme si sa-mi intareasca "teoria"! :) Acum stiu sigur la ce sa ma astept in 2013.
Si din nou (a mia oara in ultimele luni) trebuie sa le multumesc pentru rabdare si incredere. Sper sa va placa ce veti vedea... si sa fi meritat asteptarea asta lunga. 
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 140 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/59388918), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :)) Vali Matei m-a insotit din nou la aceasta nunta (ultima pentru el in acest an) si una din fotografiile de mai jos ii apartine. Multumesc mult, Vali! ;)








































Slideshow Diana & Silviu - 20th of October 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.