Feb 16, 2013

Simona & Cristian - Bucuresti, Romania


Aceasta trebuia sa fie ultima nunta din 2012... dar nu este, mai urmeaza una si gata! :) Simona si Cristian m-au intalnit la nunta unor prieteni comuni prin 2009 (era al doilea an de cand faceam fotografie de nunta) iar eu nu i-am uitat pentru ca la acea petrecere au fost poate cel mai fain cuplu de pe ringul de dans (nu degeaba au si aparut in 2 din pozele postate de mine atunci). Din cate mi-au spus, ei de atunci au stiu ca eu voi fi fotograful lor. Si ma bucur ca nu m-au uitat! Mi-a placut atat de mult felul in care si-au organizat nunta incat m-am decis ca pentru 2013 sa ii dau ca exemplu despre cum ar trebui sa se desfasoare o nunta . Mi-au oferit tot timpul din lume pentru pregatiri si sedinta foto si au eliminat din start tot ceea ce pentru ei nu insemna nimic in ziua nuntii lor. Asta le-a permis sa fie relaxati si naturali toata ziua... si cine nu-si doreste asta? Cred ca asta este si ideea cand vrei o zi de care sa-ti aduci aminte cu placere toata viata (de la inceput pana la sfarsit) si sper ca pozele de mai jos ii vor ajuta sa nu uite asta niciodata.  
Va multumesc, Simona si Cristian, pentru increderea cu care m-ati primit printre voi la nunta voastra si pentru rabdarea (pusa la incercare) cu care ati asteptat aceste poze. Sper sa va placa ce am facut impreuna pentru ca recunosc ca aceasta este una din postarile mele preferate din 2012 si am numai amintiri placute cu voi!
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 130 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/59737634), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :))






































Slideshow Simona & Cristian - 27th of October 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.