Oct 19, 2013

Simona & Stefan - Bucuresti, Romania


O sa lipsesc un pic de pe blog (3 saptamani)... si dupa ce ma intorc postarile mele pe blog vor incepe sa curga pentru ca se termina sezonul si o sa stau mai mult pe acasa. Imi aduc aminte ca acum un an eram in aceeasi situatie, asa ca am mai fost aici! Totul o sa fie ok! :) 
Cand ma gandesc la nunta Simonei si a lui Stefan, chiar daca au trecut 3 luni, imi tot revin in minte o gramada de amintiri faine... si nu e greu, mi-a placut foarte mult nunta lor si pe cei doi i-am indragit de la prima intalnire. A fost o nunta foarte eleganta, sincera, intre prieteni si cu o petrecere cat se poate de tare. :)
Simona radiaza de energie pozitiva si nu e de mirare ca toti cei care ii sunt aproape o iubesc atat de mult, e un izvor de buna dispozitie si optimism. Stefan e... altfel, dar in sensul cel mai bun posibil! :) Exista un echilibru intre ei pe care putini il au si ei stiu asta, de aici si relaxarea si bucuria de pe chipurile lor.
Simona si Stefan, va multumesc din suflet pentru tot, dar mai ales pentru rabdare!  Ne revedem curand! ;)
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 130 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/77231574), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :))



Slideshow Simona & Stefan - July 2013 from Marius Barbulescu on Vimeo.