Nov 15, 2013

Alexandra & Emil - Sibiu, Romania


Amsterdam... prima nunta dupa experienta Amsterdam! :) Prietenii stiu despre ce vorbesc! Nu stiu daca se va vedea atat de repede vreo schimbare in pozele mele, dar cu siguranta va pot spune ca pretentiile mele oricum exagerate in ceea ce priveste fotografia de nunta au crescut exponential. Principiile au ramas, dar atentia la detalii, gesturi si tot ce se intampla in jurul meu trebuie sa creasca. In urmatoarele saptamani voi posta cel putin o data pe saptamana, sezonul s-a incheiat, eu nu mai plec nicaieri asa ca va invit pe blog-ul meu pentru ca urmeaza sa postez aici mult mai des decat pana acum.
Si prima nunta a mea in Sibiu! Si am asteptat-o cu mare nerabdare pentru ca stiam ca Alexandra si Emil sunt doi oameni frumosi si sinceri si nunta nu putea sa fie altfel. Inconjurati de prieteni si familiile lor, Alexandra si Emil si-au trait povestea de iubire fara masti intr-o mare de optimism si energie pozitiva. Si eu am inotat in acea mare fara frica... si le multumesc pentru tot, in special pentru rabdarea cu care au asteptat aceste poze si pentru intelegere. Lunile acestea au fost frumoase si grele, dar acum sunt in fata calculatorului si nu ma ridic pana nu termin. Promit!
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Vali a fost cu mine si la aceasta nunta. Cinci poze sunt ale lui (cele mai multe de pana acum) si cred ca e ultima data cand o sa vedeti poze facute de el aici. Sau mult mai rar, inca nu stim! Cu siguranta va voi arata blog-ul lui pentru ca va fi gata curand. Sa vedeti ce fotograf am avut langa mine. Dar e timpul ca el sa-si ia zborul, a invatat (observat) tot ce era de invatat(observat). Si sigur o sa reuseasca, are multa energie creativa de consumat si tot creste. Felicitari, Vali! ;) You rock!
Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/79476741), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi!



Slideshow Alexandra & Emil - July 2013 from Marius Barbulescu on Vimeo.