Nov 30, 2013

Alina & Laurentiu - Bucharest, Romania


Cat de bine m-am simtit la aceasta nunta... si sunt atat de multe motive ca o sa va spun doar 3 dintre ele! :) Primul motiv: Alina si Laurentiu! E suficient sa va uitati in pozele de mai jos. E imposibil sa nu-i iubesti. Nu ma mir ca in jurul lor s-au adunat atat de multi prieteni buni. Al doilea motiv: prietenii lor... wow! Multi, nebuni si extrem de simpatici! Cine se aseamana se aduna, clar! Si al treilea motiv: petrecerea care a fost cat se poate de tare. Ar mai fi multe de enumerat (tema nuntii foarte originala, ideea locatiei pentru sedinta foto care nu mi-a apartinut si multe multe altele), dar mai bine va las sa vedeti pozele. Ei le asteapta de prea mult timp.
Alina si Laurentiu, mii de multumiri pentru incredere si rabdare (mai ales pentru rabdare)! Sper sa va placa ce o sa vedeti mai jos pentru ca am fotografiat cu multa bucurie toata nunta voastra. Aveti o energie pozitiva incredibila.
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/80648362), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi!

News: Ok! Pana si eu m-am saturat sa tot spun ca am intarziat. Am luat masuri! Oficial am pe cineva care ma ajuta de... 3 saptamani?!. :) Acum ma ajuta cu editarile de baza, dar va invata mult mai multe lucruri pe parcurs si, sper eu, ma va insoti in calitate de asistent foto la cateva nunti anul viitor. Asta inseamna ca pentru anul viitor nu vor mai exista intarzieri. Cum nu se anunta prea multe plecari din tara, am toate motivele sa cred ca asa va fi. Nu mai promit nimic! :) Bine ai venit in echipa mea, Loredana! ;) Deocamdata suntem doar 2 si cred ca asa ramanem. (Loredana e sora sotiei mele asa ca ramane o afacere de familie.) Sa crestem mari si sa facem o treaba excelenta (deja faci, dar sa continuam)!







Slideshow Alina & Laurentiu - Bucharest, Romania 2013 from Marius Barbulescu on Vimeo.