Feb 17, 2014

Corina & Mihai - Bucharest, Romania


Corina si Mihai sunt aromani si sunt mandri de asta. Nu de multe ori mi se intampla sa merg la o nunta in Romania unde sa fiu nevoit sa fiu foarte foarte atent sa inteleg ce se vorbeste in jurul meu. Pana si o parte din ceremonia religioasa a fost in aromana. :) E a doua nunta armaneasca de anul acesta la care particip (dupa Lavinia si Alexandru) si interesul meu pentru traditiile si cultura lor a venit natural dupa ce i-am cunoscut mai bine pe cei doi de mai sus (nunta lor a fost mai putin traditionala ca aceasta, dar tot a avut elemente traditionale pe care nu le-am inteles atunci). Mihai a fost mai mult decat bucuros sa-mi explice multe dintre traditiile lor si ce semnifica, iar eu, pentru ca sunt curios, chiar l-am ascultat. Nu prea imi place sa fotografiez fara sa am un scop anume. :) Comunitatea aromanilor a dat Romaniei o multime de personalitati valoroase care au influentat si inca influenteaza Romania moderna (ultima revelatie fiind chiar Simona Halep, jucatoarea noastra magnifica de tenis) si Mihai mi-a deschis mintea in multe privinte in ceea ce ii priveste.
Corina si Mihai, va multumesc din suflet pentru rabdare, stiu ca am torturat multi oameni cu asteptarea asta luuuuuunga... dar sper sa fi meritat. Mi-a placut la nebunie sa fiu fotograful vostru si am invatat o gramada de lucruri de la voi, asa ca sunt si mai bucuros.  
Va las sa vedeti pozele de mai jos si fug sa lucrez urmatoarea nunta (alta surpriza pentru mine, de data aceasta o nunta traditionala romaneasca cum nu am mai avut... in Sibiu).
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari  si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/86843351), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi!