Apr 10, 2014

Ruth & Alex - Vienna, Austria


Aceasta este ultima nunta din 2013! Abia ma intorsesem din San Francisco si dupa o zi eram iar in avion. Cu Alex am vorbit mult inainte pentru ca a trebuit sa-mi planuiesc cu multa atentie aceasta calatorie pentru a ajunge la timp la nunta lor. Din fericire totul a fost ok si, impreuna cu Mihai Iovanov, vineri dimeanta eram deja in Viena gata pentru o ultima aventura in 2013.
Alex, si el fotograf de nunta (si inca unul foarte talentat), si Ruth m-au surprins din toate punctele de vedere. Stiam ca sunt foarte draguti si ca energia lor ma va ajuta enorm, dar nu stiam ca pot organiza totul atat de bine. Nu mi-a lipsit nimic. Nu a trebuit sa caut un loc special pentru sedinta foto pentru ca Alex si Ruth stiau foarte bine unde o sa mergem. Chiar daca petrecerea nu a fost una obisnuita (nu s-a dansat), aproape ca nu am simtit asta. Multe surprize, muzica buna, oameni faini, emotii... le-am avut pe toate si am incercat sa fotografiez totul fara sa ma gandesc ca si Alex e fotograf si ca are asteptari mari de la mine.
Alex si Ruth, va multumesc din suflet pentru tot. Rabdarea voastra ma mira si acum, ati asteptat prea mult aceste fotografii si imi pare tare rau, dar sper sa fi meritat dupa ce le vedeti mai jos. Pentru mine este un nou inceput din multe puncte de vedere si nu stiu daca este o intamplare ca nunta voastra este ultima din 2013. Astept cu nerabdare sa va revad in Viena la o cafea! :)

Pe curand!
Cu drag,

Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari  si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/91538832), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi!   
PS2: Mihai Iovanov, bunul meu prieten, m-a insotit la aceasta nunta (trebuia sa fie cineva langa mine, nu stiam cum ma voi simti dupa lunga mea calatorie peste Atlantic inapoi acasa) si m-a ajutat foarte mult cu energia lui si fotografiile facute de el. Doua dintre ele le gasiti in selectia de mai sus cu logo-ul lui! Multumesc mult de tot, Mihai! :)



Slideshow Ruth & Alex - Vienna, Austria from Marius Barbulescu on Vimeo.