Jul 19, 2011

Cristina & Vlad


Cristina si Vlad mi-au oferit scuza perfecta sa fac drumul Bucuresti-Brasov de 3 ori in ultimele 2 luni! :) Si nu mi-a parut rau pentru ca Brasov este orasul cel mai frumos din Romania si singurul oras in care m-as muta cu familia din Bucuresti (asta daca nu voi pleca din tara in urmatorii 3-4 ani ;) ).

Ceremonia religioasa si petrecerea au avut loc in Sambata de Sus, Fagaras, doar pregatirile si o parte din sedinta foto le-am facut in Brasov. Nu am mai fost niciodata pe acolo, dar stiam ca la manastirea de acolo se afla chilia parintelui Arsenie Boca, un loc de pelerinaj pentru toti crestinii. Si ce locuri frumoase... Cristina si Vlad au fost tare inspirati sa iti faca nunta acolo. Nu stiu daca pentru invitati locatia a fost o surpriza, dar eu am fost tare incantat de ce am vazut acolo. Petrecerea a durat foarte mult, peste 12 ore, dar a inceput destul de devreme. Nici nu am simtit cand a trecut tot timpul. Prietenii si rudele lor au dansat mereu si am vazut cativa oameni mai in varsta care aveau o conditie fizica demna de invidiat. Bunicii lor, de exemplu, au dansat mereu si nu au plecat pana nu s-a terminat petrecerea. Nu stiu de unde au atata energie, dar pot sa pun pariu ca viata linistita de la munte este una din cauze. :)

La cateva saptamani dupa nunta lor, ne-am intalnit pentru sedinta foto. Chiar daca vremea parea ca nu va tine cu noi, nu a inceput sa ploua mai serios pana seara cand deja eram inapoi in Brasov. Cristina si Vlad m-au lasat sa fac tot ce mi-a trecut prin cap si nu au zis nu la nimic. Inca de la prima intalnire mi-am dat seama ca nu imi va fi greu cu ei. Abia tarziu am aflat ca sunt Capricorni ca si mine... nu e de mirare de ce am fost atat de relaxat mereu in preajma lor. ;) Nici nu a fost nevoie sa le dau prea multe indicatii, avem noi un fel de a comunica care nu necesita prea multe vorbe. :)) Ei stiu despre ce este vorba.

Si cam atat deocamdata! Stiu ca am disparut o perioada de aici, dar nu am stat degeaba si nici nu voi sta lunile urmatoare. Pentru mine este un an plin de "premiere" si anul viitor va fi si mai si. Dar inainte de orice, familia mea este pe primul loc si asta m-a tinut un pic in aceasta luna sa mai trec pe aici si sa va mai arat pe unde am mai fost. :) Voi continua totusi sa postez de la toate nuntile si sedintele foto la care sunt invitat, doar ca cel mai probabil nu voi putea sa fac asta atat de repede pe cat mi-as dori. Pe curand!

Cu drag,
Marius