Jul 27, 2011

Caty & Alex




Dupa doua nunti "verzi", nunta aceasta a venit ca o schimbare care sa ma trezeasca un pic din visare. :) Pe Caty si Alex ii cunosc de anul trecut de la nunta Claudiei si a lui Stelian (o puteti vedea aici) si tot ei au fost nasii lor. De un lucru eram sigur... la nunta acesta lumea se va distra. Si nu m-am inselat. :)

Cateva din pozele pe care le veti vedea mai jos sunt un pic... ciudate! In sensul ca veti vedea la un moment dat o camera ravasita... sau pe ei pe o scena... lucrurile astea chiar s-au intamplat dar intr-un anumit context. Cu doua saptamani inainte de nunta, Cristian Popa, prietenul si colegul meu videograf, a inceput sa lucreze la un film pe care l-au pus chiar in seara aceea. Filmul l-a termint (partial) cu o ora inainte sa-l proiecteze, asa ca anumite cadre a trebuit sa le traga chiar atunci. As fi vrut sa vi-l arat (chiar a meritat efortul lor), dar inca nu e gata. Cand va fi, il voi atasa la sfarsitul acestei postari.

Nu ma asteptam ca dupa doua saptamani de filmari si pana la 5 dimineata sa ii mai prind in forma pe cei doi pentru sedinta foto de logodna si pentru cea din ziua nuntii... dar m-am inselat. Plini de energie si entuziasm, amandoi s-au distrat la nunta lor fara sa dea nici cel mai mic semn de oboseala. Inconjurati de toti prietenii lor buni (si un pic nebuni ;) ), parca era si greu sa nu faci asta.

Pe curand! :)

Cu drag,
Marius