Aug 20, 2011

Lorena & Adrian




Mi se intampla deseori ca oamenii de langa mine sa ma inspire...Pe Lorena si pe Adrian i-am cunoscut pentru ca sunt foarte buni prieteni cu Mihai si Alexandra, atat de buni incat cei doi sunt acum nasii lor. Pe cei doi ii cunosteti de anul trecut... au aparut in doua postari ale mele si sper sa apara in fiecare an intr-un fel sau altul aici. Mihai este cel mai amuzat om pe care l-am cunoscut vreodata. Pe langa faptul ca face cele mai ciudate si hilare fete din lume, este un prieten adevarat, un fotograf inspirat si un tip pe care te poti baza oricand (daca ii esti pe plac ;)). Se spune ca opusurile se atrag... dar in cazul Alexandrei lucrurile stau un pic diferit. Daca Alexandra ar fi fost opusul lui Mihai... nici nu vreau sa ma gandesc. :)) In schimb, este la fel de vesela si plina de viata ca si Mihai. Cand tipii acestia o sa faca un copil, cred ca o sa vina pe lume in hohote de ras. Sunt convins de asta! :) Stiind ca cei doi o sa le fie nasi, nu m-am gandit ca poate era bine sa ma controlez un pic pentru ca toata nunta am ras incontinuu, atat eu, cat si colegul meu videograf, Cristi Stan. Din fericire lucrul asta nu mi-a afectat cu nimic fotografiile (sau cel putin asa cred, sper sa fi fost doar in bine daca ceva s-a intamplat totusi).
Sedinta foto de logodna a celor doi a fost cu peripetii si nu o data am auzit propozitia "Marius, credeam ca stii unde ne duci!". :)) Am prins apoi o furtuna care ne-a facut sa ne simtit ca vanatorii de tornade si asta in camp deschis la vreo 100 de kilometrii de Bucuresti si vreo 10 de autostrada. Totul s-a terminat cu bine si nimeni nu a fost ranit. :) Ziua nuntii... o zi fericita pentru toti, inclusiv pentru mine. Totul a decurs cum nu se putea mai bine, de la pregatirile relaxate si pline de haz si pana la petrecerea unde m-am simtit mereu ca un invitat printre prietenii si familiile lor. Doar sedinta foto a avut un pic de suferit din cauza lipsei timpului... dar oricum ei vor avea o sedinta foto cat de curand intr-un oras superb. Nu spun mai multe! :) Am deja bagajele facute. 
As putea sa scriu atat de mult... dar deja e tarziu. Va voi spune mai multe despre cei doi cam in doua luni de zile cand le voi posta sedinta foto pe care o vom face intr-o saptamana si un pic. Sper totusi sa va dati seama din pozele mele ca am fost din nou norocos sa dau peste doi oamenii care sa ma inspire cu adevarat. Altfel eu nu pot exista ca fotograf. ;) 

PS: La sedinta foto de logodna, Andrei, bunul meu prieten, m-a insotit si a mai facut un filmulet care imi place la nebunie. A fost surpriza noastra pentru cei doi! :) Il puteti vedea mai jos (jos de tot, in coada postarii). Multumim mult, Andrei! :) Si iti multumesc si pentru sfaturile legate de aceasta postare. Esti un prieten adevarat!