Dec 18, 2013

Lavinia & Alexandru - Bucharest, Romania


Ooo, da! :) Lavinia stia exact ce-si doreste atunci cand m-a ales. Mi-a spus de atatea ori ca vrea ca fotografiile de la nunta ei sa fie cat se poate de "altfel", era atat de sigura ca pozele facute impreuna vor fi poate cele mai faine pe care le-as putea face vreodata... incat singura solutie pentru a ma ridicat la asteptarile ei era sa intru pe modul "think outside the box" pe tot parcursul timpului petrecut cu cei doi. E drept ca asta incerc sa fac de fiecare data, dar, spre deosebire de alte nunti, la aceasta nunta m-am simtit cu adevarat "liber" de la inceput si pana la sfarsit. Lavinia nu avea nevoie de "safe shots", ea isi dorea ca in ziua aceea sa fotografiez ce vreau,  ce simt si ce vad. Pana sa lucrez pozele lor, habar nu am avut ce o sa iasa si m-am apucat de editat aceasta nunta cu putina teama pentru ca nu am un buton "think outside the box", pur si simplu sunt acelasi fotograf indiferent de evenimentul la care particip. Singurul factor care poate influenta acest lucru este energia pe care reusesc sa o adun din jurul meu si cu Lavinia, Alexandru si prietenii lor nu am dus lipsa de asta. :)) Sper ca acest lucru sa se vada mai jos.
Sedinta foto am facut-o in alta zi la cateva saptamani dupa nunta si am mers la mare, locul unde Lavinia se simte cu adevarat libera. Alexandru a reusit sa ma surprinda pentru ca am crezut ca Lavinia o sa creeze un contrast prea mare prin felul ei de a fi, Alexandru fiind ceva mai linistit decat ea... se pare ca Lavinia daruieste fara sa stie multa energie celor din jurul ei si lucrul asta l-am simtit si eu de fiecare data cand ne-am vazut. Asa ca pozele acestea, daca va plac, nu sunt facute doar de mine, sunt facute in echipa si recunosc ca e una din nuntile mele preferate de pana acum. 
Lavinia si Alexandru, va multumesc mult pentru incredere si rabdare. Ai scris tu la un moment dat ceva pe nisip si am fost atat de concentrat pe ce faceam ca abia acasa am vazut... sorry! Sper ca dupa ce o sa vedeti pozele sa mai crezi asta. Oricum, you rock!!! Big time!!!

Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/82182403), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! Teoretic reusesc sa mai termin o nunta pana de Craciun (Ioana si Bogdan)... dupa sarbatori ma intorc cu forte proaspete, inca mai mult de lucru. 


Slideshow Lavinia & Alexandru - Bucharest, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.