Jan 15, 2014

Ioana & Bogdan - Bucharest, Romania


Prima postare pe 2014... care trebuia sa fie in 2013... si vor mai urma! Fara fete zambitoare, nu e de glumit. Anul acesta nu mai fac nicio promisiune. Imi doresc la fel de mult ca si cei care asteapta sa-si vada fotografiilesa termin repede si bine. Pentru ca m-am atasat de toti cei cu care am lucrat de cand am inceput sa fac asta, incerc de fiecare data sa le editez cat mai bine si de aici apar micile probleme cu timpul. Fiecare nunta este diferita, e o problema cu multe necunoscute, asa ca, va rog, stati langa mine ca timpul le rezolva pe toate. :) Anul acesta nu mai plec prea departe de casa, o sa lucrez mai mult decat in 2013 si totul ar trebui sa fie ok. Dar fara promisiuni pentru ca eu sper sa am parte si de suprize in 2014. :) Pot doar sa promit ca voi ramane in continuare sincer in ceea ce fac si ca o sa-mi placa la fel de mult ca si pana acum sa fotografiez pentru toti cei care si-au pus toata increderea in mine. 
Nunta Ioanei si a lui Bogdan m-a readus un pic cu picioarele pe pamant dupa nunta nebuna la care am fotografiat cu o saptamana inainte (a Laviniei si a lui Alexandru). Aceasta a fost una mult mai linistita, dar nu lipsita de farmec, si asta pentru ca Ioana si Bogdan sunt doi oameni in prezenta carora lucrurile se aseaza de la sine. Cred ca asta imi place cel mai mult la fotografia de nunta... niciodata nu stii la ce sa te astepti. Nu exista un singur fel de a fotografia ce ai in fata ochilor, poti sa alegi ceea ce simti si vrei sa faci, influentat fiind doar de energia care se creeaza in jurul unui astfel de eveniment. Fara retete, fara compromisuri! :) 
Ioana si Bogdan, va multumesc din suflet pentru rabdare si incredere! Sper sa fi meritat toata aceasta asteptare!
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/84206025), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! 



Slideshow Ioana & Bogdan - Bucharest, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.