Mar 8, 2014

Andreea & Cezar - Bucuresti, Romania


Aceasta este ultima nunta din 2013 pe care am fotografiat-o in Romania. Eram practic cu bagajele facute pentru cea mai lunga calatorie din viata mea. Am vrut sa elimin inainte de nunta Andreei si a lui Cezar orice grija si sa fiu cat se poate de concentrat pe ce urma sa mi se intample in acea zi. Si s-au intamplat multe lucruri, mai ales la petrecere. :)  A fost cu adevarat una dintre cele mai faine de anul acesta si toata lumea s-a distrat de minune, inclusiv eu. Muzica buna, oameni faini, distractie pe masura. Abia dupa ce s-a terminat totul am inceput sa ma gandesc la ce ma asteapta in urmatoarele 2 saptamani. Dar despre asta o sa va povestesc in urmatoarea postare! :)
Andreea si Cezar, va multumesc si voua pentru rabdarea cu care ati asteptat aceste poze. M-am simtit cu voi ca intre prieteni si sper ca lucrul acesta sa se vada si in pozele de mai jos. Voua nu va pot ura altceva la final decat "Distractie placuta in viata!" Voi chiar stiti sa faceti asta.
Va multumesc!
Pe curand,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari  si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/87613501), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! 



Slideshow Andreea & Cezar - Bucuresti, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.