Oct 2, 2014

Larisa & Mircea - Bucharest, Romania & Rome, Italy




Imi este usor sa scriu despre Larisa si Mircea pentru ca ei sunt deja prietenii nostri dragi, mai ales dupa experienta noastra in Roma, orasul pe care ei l-au ales pentru sedinta lor foto si care inseamna ceva pentru ei. Prima data cand Larisa mi-a spus de Roma am fost foarte incantat, dar pe masura si timpul se scurgea si se apropia vremea sa mergem acolo... m-am gandit asa: Italia, august, Roma, caldura, aglomeratie... nebunie! :) Si in mare asa a fost, dar am gasit o solutie... am dormit mai putin, ne-am trezit inainte de rasaritul soarelul si ce am descoperit impreuna ne-a lasat muti de uimire si bucurie: un oras magnific si poate cel mai spectaculos rasarit din lume in acea zi. Nimic nu e intamplator si mai jos o sa vedeti povestea lor vazuta si simtita de mine...
Nunta lor este una din preferatele mele din acest an si poate ca sunt subiectiv cand spun asta, stiu, dar cu ei pot fi astfel. :)
Larisa si Mircea, excursia in Roma este poate cea mai frumoasa iesire a noastra din ultimii ani si nu doar pentru ca orasul e atat de frumos, dar si datorita voua. Eu si Monica va multumim din suflet pentru asta!

Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Si de data aceasta mi-a fost foarte greu sa fac aceasta selectie si ce vedeti mai sus este doar o mica bucatica din toata povestea lor. :) Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari  si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/107769514), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi!

PS2: In ziua nuntii Aurel Paduraru (care a participat si la workshop-ul meu din iunie) m-a insotit la aceasta nunta. Iti multumesc pentru ajutor, Aurel! 






Slideshow Larisa&Mircea - Bucharest, Romania & Rome, Italy from Marius Barbulescu on Vimeo.