Sep 8, 2014

Gabriela & Cristi - Braila, Romania




Mai in gluma, mai in serios, acum cateva zile inainte de sedinta foto de la mare ii intrebam pe Gabriela si pe Cristi daca nu s-au saturat de mine! Si pe buna dreptate, era deja a patra oara cand ii fotografiam dupa sedinta foto de logodna, sedinta foto de la workshop-ul meu (habar nu aveam cand i-am invitat la workshop-ul meu ca imi vor face viata atat de usoara) si nunta lor. J Am stiu de la prima intalnire ca intre noi lucrurile nu au cum sa nu mearga, ba dimpotriva. Daca ar fi sa stau sa-i descriu pe cei doi, ar fi redundant, o sa va dati seama de asta din poze. Pentru mine sunt pur si simplu doi oameni frumosi si putin nebuni, adica exact genul meu de oameni si prieteni! Nunta lor este una din preferatele mele din toti cei 5 ani de cand fac asta si amandoi au muncit enorm pentru ca totul sa fie exact asa cum au visat si eu cred ca mai bine nu prea se putea. Sper ca fotografiile pe care o sa le vedeti mai jos sa fie pe masura si sa nu va plictisiti de ele niciodata! Copiii si nepotii vostri trebuie sa vada cat de misto sunteti! J

Cu drag,
Marius

PS: Mi-a fost foarte greu sa fac aceasta selectie si ce vedeti mai sus este doar o mica bucatica din toata povestea lor. :) Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari  si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/101067385), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi!

PS2: In ziua nuntii, Bogdan Mita, deja un bun prieten, m-a insotit la aceasta nunta. Iti multumesc pentru ajutor, Bogdan! 





Slideshow Gabriela & Cristi - Braila, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.