Jul 29, 2015

Ioana & Sorin - Bucharest, Romania


Cu aceasta nunta a inceput un lung sir de weekend-uri pline de aventuri, calatorii, oameni frumosi si veseli si provocari. In viata mea se petrec multe schimbari, incerc sa duc la capat cateva planuri si proiecte personale, dar un lucru ramane neschimbat… pasiunea mea pentru fotografie. M-am tot intrebat de ce-mi place fotografia de nunta… e simplu! E o provocare constanta si un refugiu, un loc unde am sansa sa o iau mereu de la inceput. Pentru o zi intru intr-un univers complet diferit de cel in care traiesc zi de zi si am sansa sa-l explorez fara sa fiu ingradit de nimic. Dupa 7 de ani de fotografie de nunta, nu m-am plictisit si mai am atat de multe lucruri de invatat si de facut. 
Ioana si Sorin mi-au placut de la prima intalnire si am stiut ca va fi o nunta distractiva si amuzanta. Pe nasii lor ii cunosteam de mai mult timp (le-am fotografiat botezul ambilor copilasi si m-am bucurat sa-i revad) si nici prin cap nu mi-a trecut ca sunt atat de “nebuni” (spun asta in cel mai bun sens al cuvantului). Impreuna cu ceilalti prieteni, ziua a fost ca o mare petrecere. Victorita, care a fost wedding planner-ul lor, a facut ca lucrurile sa mearga perfect. Ioana si Sorin au luat o gramada de decizii bune pentru ziua nuntii lor si sper ca acest lucru sa se vada si in fotografiile de mai jos. 
Ioana si Sorin, va multumesc mult pentru tot si sper din suflet sa va placa pozele de mai jos! Stiu sigur ca viata voastra nu va fi plictisitoare, sunteti doi oameni foarte faini! :)
Cu drag,
Marius


Thanks for watching!