Dec 2, 2015

Maria & George - Hilversum, Neatherlands

Cand un bun prieten mi-a povestit despre nunta la care va merge peste un an si ca m-a recomandat, nu am inteles o gramada de lucruri. Eram foarte curios sa vad cum va arata o nunta romaneasca intr-un castel din Olanda! :) Dar povestea Mariei si a lui George este mai mult decat atat si cumva din alta lume. Acasa la ei cu o zi inainte de nunta ma simteam ca intr-o enclava, la nunta de a doua zi la fel. Nu erau ziduri uriase care sa-i protejeze de ce era afara, dar nu aveau nevoie de ele. Oamenii cu care se inconjoara sunt si cei care le protejeaza acest vis frumos. Impreuna ei sunt acasa oriunde s-ar afla si cred ca e prima data cand simt asta undeva atat de departe de casa.
Maria si George, va multumesc din suflet pentru incredere si rabdare si sper din suflet ca aceste poze sa va bucure de fiecare data. M-am simtit extraordinar alaturi de voi!
Cu drag,
Marius

PS: Jacqueline, my very good friend from Netherlands and one of the best photographers I know (and I know quite a lot), joined me for this wedding to test her new Leica camera and she did more than that. Six of her pictures you'll see down below and I love all of them. I've also learned a lot just watching her taking pictures. Thank you, Jacqueline, you're amazing and I'm glad I can share your pictures on my blog. Maria and George's story on this blog is so much better with your pictures!



Maria & George - Amsterdam, Neatherlands - July 2016 from Marius Barbulescu on Vimeo.