Oct 8, 2010

Nunta si TTD Elena & Radu


Acum cateva zile vorbeam cu un coleg fotograf si imi spunea ca eu am noroc numai de nunti frumoase... si da, cam are dreptate! Nu stiu sigur daca e numai noroc, dar eu sunt bucuros si recunoscator orice ar fi. :)
Dar la nunta Elenei si a lui Radu eu am fost chiar fericit. De ce? Pentru ca a fost una din rarele nunti din Romania unde mirii si-au facut nunta exact asa cum si-au doresc ei. Pe scurt, nunta lor este printre preferatele mele dintotdeauna si petrecerea lor o sa ramana etalon si imi este greu sa cred ca va reusi o alta sa mi-o scoata pe a lor din cap. E drept ca sunt si un pic subiectiv pentru ca si mie imi place rock-ul, iar Trupa 13 a fost senzationala. Elena si Radu au fost foarte inspirati cand s-au gandit la ei. :) Si nu e vorba doar de muzica rock, trupa 13 nu a cantat non-stop, dar a fost prima oara cand nu stiam ce piesa va urma. DJ-ii de nunti sunt atat de previzibili, dar nu si al lor. :) Cred ca Elena si Radu s-au gandit si la lucrurile astea. :) Iar invitatii s-au distrat alaturi de cei doi cum rar mi-a fost dat sa vad pana acum. Sper sa se vada asta si din fotografii. :)
Pentru ca nu au avut o sedinta foto in ziua nuntii, ne-am intalnit in septembrie la mare. Apa rece, temperatura in aer de 24 de grade si putin vant... perfect! Nu stiam care va fi abordarea mea, nu am plecat niciodata cu temele facute de acasa, dar i-am lasat sa-si faca de cap (ce le place lor sa faca cel mai mult) si am incercat si ceva un pic diferit fata de cum vedeau ei sedinta lor foto. Sper sa va placa! :)) Si daca va plac, e doar meritul vostru (hai un pic si al meu), pentru ca atunci cand ai in fata obiectivului doi oameni care te inspira si pe care ii indragesti sincer, e imposibil sa nu iasa totul bine.
Gata! E tarziu! Mai vorbim si la telefon! :)) In concluzie, "I love you guys!" Pe bune! Am avut un noroc fantastic cu voi.
Cu drag,
Marius si Monica (hai si Theo) :)















Monica m-a intrebat de ce pun poza asta pe blog si i-am spus sa fie atenta la cravata... cravata e geniala! Eu sunt fan Tweety!