Dec 10, 2010

Alina & Andrei



7 ore dus... 7 ore intors cu masina! Prima mea nunta in Ardeal, la Targu-Mures, prima mea nunta de zi si doi oameni cu adevarat speciali, Alina si Andrei.

Inca de cand i-am intalnit am simtit ca cei doi stiau foarte bine ce isi doresc si faptul ca m-au ales m-a mirat si m-a bucurat. Cand doi oameni creativi (amandoi sunt arhitecti) te aleg sa le fi fotograf, nu ai cum sa nu te bucuri. Ne-am imprietenit imediat si, fara sa discutam doar despre fotografia de nunta, am aflat multe lucruri despre amandoi si i-am indragit pe loc.

Am astaptat cu nerabdare nunta lor si trebuie sa recunosc ca am fost luat un pic prin surprindere... obisnuit cu nuntile de pe aici, tot ce s-a intamplat la nunta lor (pana la local) s-a desfasurat intr-un ritm alert si fara prea multe pauze. :) Totusi trebuie sa recunosc ca-i invidiez pe colegii mei din Ardeal care fac numai nunti de zi... e altceva si te simti mult mai bine duminica dimineata. :) Petrecerea a fost minunata, invitatii lor s-au simtit grozav iar eu nu m-am plictisit o clipa, mai ales pe final cand s-a trecut pe rock, lucru pe care il asteptam si eu. :) A doua zi am facut sedinta foto intr-o locatie care mie mi s-a parut perfecta, dar din pacate nu am avut la dispozitie decat o ora si cateva minute... si credeti-ma, puteam sa stam acolo si 4-5 ore si tot nu epuizam tot potentialul zonei. Nu am simtit o asa atmosfera intr-un loc in viata mea... parca eram in "Calauza" lui Tarkovski. Am plecat cu greu de acolo...

Alina si Andrei, inainte de orice ma bucur ca suntem prieteni si sunt sigur ca vom ramane asa. :) Va multumesc din suflet pentru toata increderea si rabdarea voastra, stiu ca pe voi v-am lasat cel mai mult sa asteptati. Va felicit pentru tot si sper din suflet sa va placa ce veti vedea mai jos.

Cu drag,
Marius

PS: Iti multumesc Marian pentru ca ai venit cu mine si pentru tot ajutorul. Intrati si pe blog-ul Alexandrei Pasca pentru a vedea si alte fotografii de la nunta Alinei si a lui Andrei. A fost nunta cu cele mai multe DSLR-uri la care am participat. Pana si nasul avea un D3x... :))

UPDATE: Ieri am omis vreo 7 fotografii. Le-am adaugat! Scuze! :)