Sep 23, 2011

Alice & Justin


Mi se intampla mai mereu sa merg la nunti ca fotograf si sa plec dimineata de acolo prieten cu mirii si cu cativa din prietenii lor, in special cei un pic mai "zbuciumati"... Bubu? Magda? Sunteti acolo? :)) Trebuie sa recunosc ca am o slabiciune pentru oamenii care stiu sa se distreze, poate si pentru ca eu nu sunt chiar asa... imi este un pic mai greu sa ma exteriorizez, desi sunt momente cand mi-as dori sa fiu un pic mai indraznet. Si nunta lui Alice si a lui Justin a fost una plina de intamplari haioase si de oameni pe placul meu.
Ziua a fost una lunga, cu pregatirile ei de dimineata in Braila (unde am fost dat afara dintr-un salon de infrumusetare pentru ca ma miscam prea mult si deranjam o "doamna" de acolo... cred ca nici James Nachtwey nu ar fi convis-o sa ramana acolo pentru inca 5 poze), apoi cununia civila si ceremonia religioasa in Galati, sedinta foto un pic cam scurta si petrecerea care a tinut pana la asfintit. Chiar si asa, nu am simtit deloc oboseala pentru ca au fost putine momente cand s-a stat degeaba, desi totul s-a facut fara prea multa agitatie (adica nu tocmai specific nuntilor din Romania ;)). Poate si din cauza lui Justin si a lui Alice care au fost mereu (cu M mare) cu zambetul pe buze. Si cred ca asa le sta lor cel mai bine! :)

Cu drag,
Marius

PS: Stiu ca am intarziat teribil si imi pare tare rau...  incerc sa-mi aduc la zi blog-ul cat de repede pot (chiar maine noapte voi mai posta o nunta). Numai in august am fost plecat de acasa mai mult de o jumatate de luna (si nu in concediu). O sa vedeti in postarile urmatoare despre ce vorbesc. :)