Sep 26, 2013

Adriana & Tristan -Târgu Neamț, Romania


Cand ai impresia ca le-ai vazut pe toate... bum! Dar sa va povestesc! :)

O ascultam pe Adriana la intalnirea noastra si am stiut din primul moment ca va fi o nunta cu adevarat deosebita. Eu nu ma omor dupa nuntile traditionale din foarte multe motive, unul dintre ele fiind lipsa autenticitatii obiceiurilor. Dar Adriana a planuit totul astfel incat totul sa se lege si sa creeze un echilibru minunat. Pentru ca urmau sa aiba o multime de invitati straini (Tristan nu este roman), ei si-au dorit sa presare nunta lor cu elemente traditionale si au facut cele mai bune alegeri. Am avut o multime de surprize placute si singura intamplare care a umbrit un pic evenimentul a fost furtuna care a inceput in timpul slujbei religioase din capela cetatii. Nu am crezut niciodata ca voi fotografia o ceremonie religioasa la lumina a doua lumanari... am ramas fara curent electric si afara usile capelei erau zguduite de rafale de vant si ploaia rapaia pe lemnul vechi de sute de ani de parca era sfarsitul lumii. In biserica s-a facut o liniste si doar vocea preotului, vantul si ploaia se mai auzeau. Dar nu a fost sfarsitul lumii si au aparut primele zambete... OK! Nu se mai putea tine receptia de dupa biserica afara, asa cum si-ar fi dorit (intr-un cadru absolut magnific... si acum suspin dupa peisajul de acolo)! OK! Nimeni nu stia cum o sa iesim de acolo fara sa ne udam. Ce am facut? Am iesit toti in ploaie. :) Si ne-am udat. In cetatea Neamtului nu se ajunge usor si pana la masini aveam ceva de mers. Eu am facut poze. Totul era in regula. Sedinta foto era compromisa, dar tot am reusit sa "furam" cateva cadre. Ei s-au distrat, au mers mai departe si cu siguranta niciun invitat nu va uita nunta lor vreodata. Nu ai cum sa nu apreciezi lucrurile acestea.
Adriana si Tristan, iata pozele voastre! :) Sper din suflet sa va placa si sa uitati lunga asteptare. Va multumesc pentru tot si sper ca intr-o zi sa recuperam sedinta foto.

Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (pentru mult mai multe poze) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/75470801), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :))



Slideshow Adriana & Tristan - 22nd of June 2013 from Marius Barbulescu on Vimeo.