Jan 28, 2014

Diana & Bogdan - Slobozia, Romania


De fiecare data cand am o nunta in afara zonei mele de confort (Bucuresti), pregatesc totul cu mult entuziasm ca si cand as pleca intr-o excursie, mai ales daca este un loc nou pentru mine. Diana si Bogdan si-au facut nunta in Slobozia, orasul in care au copilarit, alaturi de parintii si prietenii lor cei mai buni, si, presarata doar cu cateva traditii, a fost o nunta vesela, moderna si foarte dinamica. Am simtit mereu ca toti cei de acolo sunt acolo doar pentru ei si, din momentul in care s-au adunat pentru a merge impreuna la starea civila si pana la sfarsitul petrecerii, am fost inconjurat doar de zambete si voie buna. Eu recunosc ca de multe ori sunt influentat de tot ceea ce se intampla in jurul meu si acest lucru cred si sper ca se vede in fotografiile mele. Nu sunt acolo doar sa fotografiez inca o nunta. Inainte de orice eveniment sunt la fel de emotionat, ba chiar emotiile cresc cu fiecare nunta pentru ca... asteptarile sunt cateodata prea mari. :) Tot "stresul" (nu stiu cum sa-l numesc) acesta incerc sa-l transform in ceva constructiv si efectiv ma pierd in eveniment facand tot ceea ce experienta m-a invatat in toti acesti 5 ani... fara exceptie. Sper ca am reusit si acum. :)
Diana si Bogdan, asteptarea a fost prea lunga... si va multumesc din suflet pentru tot, in special pentru rabdare. Sper sa fi meritat! :) 
Pe curand!
Cu drag,
Marius


PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/85137564), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! 


Slideshow Diana & Bogdan - Slobozia, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.