Aug 21, 2014

Andreea & Vlad - Sighisoara, Romania


Mai multe planete s-au alinat pentru mine inainte si in ziua nuntii Andreei si a lui Vlad! In primul rand, ei au ajuns la mine printr-o recomandare demna de Zona Crepusculara. Pe scurt: Andreea stie cu ce se mananca fotografia si initial ar fi vrut ca Ben si Erin Chrisman sa fie fotografii nuntii lor, dar, pentru ca nu s-a putut, m-au recomandat pe mine. SF din toate punctele de vedere! :) In al doilea rand, ziua nuntii lor este si ziua in care am renuntat definitiv la fumat dupa aproape 15 ani. Povestea e lunga si personala, dar, tot pe scurt, ma simt minunat. Am primit multe semne ca trebuie sa fac asta si am facut-o brusc si fara sa ma uit inapoi.
Revenind la nunta Andreei si a lui Vlad, mi-a placut foarte mult. Ei si-au facut timp pentru fiecare moment al nuntii lor si nu am simtit o clipa ca ne grabim sa terminam ceva. Sighisoara e unul dintre orasele mele preferate (nu doar din Romania) si cu greu regasesti atmosfera aceea in alte locuri. Norocul nostru ca ploaia a gonit turistii in restaurente si hoteluri in timpul sedintei foto. :) Atat Andreea, cat si Vlad, au fost foarte atenti cu mine si le multumesc mult pentru asta! Sa fiti fericiti toata viata si sper ca aceste poze sa va readuca mereu un zambet pe buze!
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari  si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/101067385), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi!


PS2: La aceasta nunta m-a insotit Marius Dragan, un bun prieten din Cluj, dar si un fotograf foarte talentat. Iti multumesc pentru ajutor, Marius! ;)


PS3: Nu-mi plac pozele verticale, e doar o exceptie ca poza mea preferata de la nunta lor este in acest format! :))






Slideshow Andreea & Vlad - Sighisoara, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.