Nov 21, 2014

Alina & Cristian - Bucharest, Romania


Nu stiu cand o sa ma opresc sa ma mai mir ca prin pozele pe care le pun pe blog "reusesc" de cele multe ori sa intalnesc oameni atat faini! Pe drumul nostru spre sedinta foto am vorbit intruna, singurele noastre momente de tacere fiind cand am fost inconjurati pe dealurile patriei noastre dragi de vreo 15 caini furiosi de la o stana din apropiere (Cristian va spune ca erau mai putini, eu atatia am numarat :)). As putea spune ca mi-au salvat viata in acele momente, eu eram blocat, nu stiu cum as fi reactionat in urmatoarele 2-3 minute (as fi gasit o solutie... asa imi place mie sa cred)! Totul e bine cand se termina cu bine si nu mai cred in coincidente. Ultimul an imi este martor. 
Mi-am dorit toata toamna o sedinta foto ca aceasta, dar si nunta lor a fost una foarte relaxata pana la petrecere si distractiva dupa. :) Alina si Cristian, va multumesc din suflet pentru increderea voastra in mine si sper sa va aduceti aminte de ziua aceasta cu drag toata viata si prin pozele facute de mine. 
Pe curand!
Cu drag,
Marius


PS: PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari  si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/112473092), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi!   


Slideshow Alina & Cristian - Bucuresti, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.