Nov 1, 2014

Denisa & Alex - Bucharest, Romania



Cand i-am cunoscut prima data la cafea, ne-am asezat la masa si in cateva minute nu mai stateam de vorba cu doi clienti, ci cu doi prieteni. Intalnesc multi oameni si, datorita blogului meu si pozelor pe care le pun aici, reusesc sa ma intalnesc aproape tot timpul cu oamenii pe care vreau si eu sa-i cunosc. Sunt profesionist, nu e o conditie sa fiu 100% compatibil cu toti clientii mei, dar ajuta! :) Imi place cand plec la drum la o nunta sau la o sedinta foto sa stau in masina mai multe ore cu niste prieteni, nu doar cu doi oameni pe care o sa-i fotografiez pentru ca ma platesc pentru asta (ca profesionist pot face si asta de cateva ori pe an, dar nu de prea multe ori, sunt destul de sensibil). Iar cu Denisa si Alex am simtit exact asta. Totul a fost usor si placut si nici nu putea sa fie altfel cand totul se potriveste atat de bine. Nunta lor relaxata, veselia lor molipsitoare si atitudinea lor complet lipsita de griji... nici nu-mi puteam dori mai mult! :)
Denisa si Alex, va multumesc din suflet pentru tot! M-am simtit extraordinar langa voi si sper ca lunga voastra asteptare sa fi meritat. :)
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari  si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/110621669), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! 

Slideshow Denisa & Alex - Bucharest, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.