Dec 23, 2016

Ioana & Doru - Iasi, Romania


Abia asteptam sa vizitez Iasiul, desi, recunosc, nunta Ioanei si a lui Doru nu a picat intr-o perioada in care as fi vrut sa plec de acasa. Fiica mea se nascuse cu cateva zile in urma... dar m-am considerat norocos totusi ca s-a nascut cand eram acasa! :) Asa ca starea de spirit era buna, mai ales ca vestile de acasa erau bune. 
Orasul e minunat, are un farmec aparte greu de descris (poate ca il asociez si cu starea de euforie continua din acele zile), dar oamenii care m-au asteptat acolo mi-au placut si mai mult. Cu Ioana si Doru nu am vorbit prea mult inainte de nunta lor, stiam doar ca isi doresc sa suprind momentele nuntii in cel mai sincer mod posibil, adica fara sa regizez ceva, fara sesiune foto (aici am trisat eu un pic, tot i-am furat 20 de minute), fara detalii inutile. Felul in care ei isi vedeau ziua nuntii m-a convins de faptul ca sunt doi oameni foarte faini si deja stiam ca familiile si prietenii lor nu puteau fi altfel. Nu m-am inselat si sper sa se vada acest lucru si in pozele de mai jos. 
Anul acesta rabdarea clientilor mei a fost pusa prea greu la incercare! Din fericire am noroc de clienti intelegatori si rabdatori pentru care sunt recunoscator. Tot ce am putut sa fac anul acesta a fost sa nu las problemele personale sa imi afecteze modul in care fotografiez, dar nu am putut sa fac acelasi lucru cu termenul de livrare. 2017 va fi un an mai bun din toate punctele de vedere! :) 
Ioana si Doru, va multumesc din suflet pentru rabdare si incredere. Lucrurile nu se puteau potrivi mai bine in acele zile si cred ca mi-ati purtat si voi noroc!
Craciun fericit si la multi ani tuturor! 

Cu drag,
Marius 

PS: Slideshow-ul de la finalul postarii se poate vedea doar cu parola de la Ioana si Doru! ;) 

PS2: Andrei Enea, un prieten din Iasi, fost "ucenic" la workshop-ul meu si un fotograf talentat, m-a insotit la aceasta nunta. In slideshow are mai multe poze excelente facute de el, dar in postare am ales-o doar pe cea din biserica de sus! Iti multumesc mult, Andrei, rar fotografiez asa de confortabil cu cineva langa mine. 



Ioana & Doru - Iasi, Romania - July, 2016 from Marius Barbulescu on Vimeo.