Dec 15, 2011

Ana-Maria & Alexandru


Ana-Maria si Alexandru sunt doi oameni liberi, fara prejudecati si foarte foarte veseli. In cele doua zile petrecute impreuna (la sedinta foto de logodna si in ziua nuntii) ne-am distrat atat de tare incat ne-am hotarat ca in primavara sa ne mai vedem o data pentru inca o sedinta foto. :) 
Anul acesta a fost cel mai bun an al meu de cand fac fotografie. :) Si asta nu are nici o legatura cu frumusetea nuntilor, ci cu oamenii pe care i-am cunoscut. Omul sfinteste locul, asta e un mare adevar, iar nuntile la care am mers anul acesta au avut personalitate, le-am simtit vii si pline de evenimente care m-au facut sa ma simt util si mi-au dat de lucru in fiecare clipa. :) Fiecare moment al nuntii celor doi l-am simtit ca fiind ceva autentic si sincer... iar petrecerea exploziva. :)) Rock, evident! M-am distrat de minune. 
Multumesc din suflet pentru rabdare, Ana-Maria si Alexandru! Sper din suflet sa va placa aceste poze. Ca o mica paranteza, o sa vedeti mai multe poze alb-negru decat in mod obisnuit. Nu stiu de ce, dar asa am simtit eu aceasta postare (pentru cei care isi fac griji, exista pe DVD-urile pe care le dau si variantele color ale fotografiilor alb-negru). Am avut cupluri carora nu le placeau pozele alb-negru, dar asta nu inseamna ca postarea lor a fost complet color. :)) Daca tot vorbeam de personalitate... blog-ul acesta incerc sa-l tin cat mai personal, adica voi posta pe el ce imi place cel mai mult (o misiune nu tocmai usoara, credeti-ma :)). 
Inca doua postari si imi inchei activitatea aici pana pe 6 ianuarie! Bineinteles ca vor mai fi postari si dupa anul nou, dar nu vor mai fi nunti, ci sedinte foto. Pe curand!
Cu drag,
Marius