Dec 22, 2011

Corina & Cristi



Acum un an si cateva luni doi oameni foarte apropiati mirilor (Ami si Mihai, fratele mirelui, doi oameni pe care am asteptam cu nerabdare sa-i cunosc la aceasta nunta) mi-au spus ca isi doresc sa fiu eu cadoul lor de nunta pentru Corina si Cristi. E prima oara cand mi se intampla asta. :) Am avut ceva emotii inainte de a-i intalni pentru ca nu stiam daca voi fi pe placul lor sau nu (nu ei m-au ales, doar le-am fost propus pana la urma, puteau sa zica nu), dar toate acestea s-au spulberat in cateva minute. Sinceri, veseli si optimisti... cum ar fi putut sa mearga rau?! Si nu m-am inselat. A fost ultima nunta de anul acesta si ma simteam ca la prima. :) 
Aceasta este ultima nunta din 2011. Daca ati putea sa imi vedeti zambetul de pe fata, v-ati molipsi si voi. :) De ce? Simplu... nu credeam ca voi reusi sa postez toate nuntile din 2011 in 2011. :) A fost un an "nebun"si foarte plin pe plan profesional si foarte "palpitant" pe plan personal. :) Prietenii stiu despre ce vorbesc. Dar am invatat o gramada de lucruri pe care sper sa nu le uit in 2012.
Cred ca e timpul sa iau o scurta pauza pana la inceputul anului viitor (mai am cateva lucruri pe care as vrea sa vi le arat). Va multumesc din suflet ca m-ati urmarit si ca m-ati incurajat pe tot parcursul anului. Sper ca 2012 sa fie cel putin la fel ca 2011. Cu siguranta va fi un pic mai diferit. Eu sper sa fiu din ce in ce mai indraznet. :) Sarbatori fericite si un sfarsit de an cat mai linistit!
Cu drag,
Marius