Dec 1, 2011

Ana-Maria & Radu


Pe drumul inspre locatia unde aveam de gand sa facem pozele, la cateva luni dupa nunta lor, mi-am dat seama ca am ceva in comun cu Ana-Maria si Radu: muzica pe care o ascultam. Asta e mare lucru pentru mine pentru ca mai cunosc doar doua persoane care asculta ce ascult si eu (la modul serios). Si ascultand tot drumul muzica pe care o ascult de obicei, am fost mai relaxat ca niciodata. Nu stiu daca asta a avut vreun impact asupra fotografiilor, dar pentru mine fiecare sedinta foto e inainte de orice o experienta. Vad o multime de lucruri si cunosc atat de multi oameni ca ar fi si pacat sa nu invat cate ceva din fiecare. :)
Cei doi si-au organizat nunta in Predeal si ce mi-a placut cel mai mult la nunta lor a fost faptul ca desi nu a fost o nunta mica, parea totusi intima, ca si cand toti cei de acolo se cunosteau unii cu altii. Si nu e de mirare faptul ca petrecerea s-a prelungit cu mult dupa ce s-a taiat tortul. :) Si ce petrecere! :) Sper sa se vada asta si din pozele de mai jos. Pe curand!

Cu drag,
Marius

PS: Mai am 10 postari de facut pana la sfarsitul anului. Multe sunt nunti deja predate, dar pe care inca nu am avut timp sa le pun aici. Sper sa reusesc totusi sa fac asta. Daca nu, atunci va mai ramane ceva si pentru 2012. :) Oricum, toate nuntile vor fi predate pana pe 20 decembrie (pentru cei care isi fac griji). Mii de multumiri pentru rabdare!