Dec 5, 2011

Diana & Mac


Mac si Diana mi-au fost colegi la fostul si, sper eu, ultimul meu loc de munca. Sa va povestesc. Am lucrat intr-o firma unde curgea lapte si miere. Program flexibil, pauze interminabile si nu in ultimul rand, cei mai zapaciti colegi din lume (printre ei si Eugen Calota si Cristi Stan). Distractie in fiecare zi! Nu e de mirare ca a intrat in faliment anul trecut... asta a fost o gluma! :)) Pentru mine toata povestea asta a durat 4 ani  (sau 5, nici nu mai stiu) si nu regret nici o zi petrecuta acolo. Prietenii stiu de ce!
Asa ca anul trecut, cand Diana m-a invitat la nunta lor in Vaslui, evident ca m-am bucurat foarte tare. Pe langa faptul ca deja imi erau dragi, era ocazia perfecta de a-mi revedea fostii colegii si multi din prietenii pe care mi i-am facut acolo. Mai ales pe Pusca, tipul care se stramba cu berea in mana. De el imi era cel mai dor. :)
Nunta celor doi a fost exact asa cum m-am asteptat, adica sincera si relaxata. Singurul lucru pe care il regret a fost faptul ca nu am avut suficient timp si lumina pentru sedinta foto. Petrecerea a fost dementiala si rock-ul a fost la putere ca in vremurile bune cand Pusca avea sub control toata muzica din birou si nimeni nu se plangea de asta. Ce vremuri... ce vremuri! :)
Cu drag,
Marius

PS: In ultima poza il vedeti pe Mac cantand la o chitara. Nu se preface, ba chiar e foarte bun, poate printre cei mai buni din Romania. ;)