Dec 7, 2011

Hoanitta & Silviu + Hainele cele noi ale blogului


Hoanitta si Silviu m-au surprins prin dorinta lor de a avea cat mai mult timp la dispozitie pentru sedinta lor foto din ziua nuntii. Pana aici nimic nou, toti am vrea sa avem mai mult timp pentru asta, dar ei chiar si-au organizat toata nunta astfel incat sa fie chiar asa. Ba chiar i-am rugat in timpul nuntii sa mai vina cu mine inca 30 de minute pentru ca lumina era foarte faina si era pacat sa ratam asta. Nici nu au stat pe ganduri, au plecat din mijlocul receptiei fara sa se gandeasca prea mult. :) Ba chiar erau pregatiti cu baloane. :))
Daca va intrebati unde sunt pozele de la petrecere, ei bine... nu au avut o petrecere cu dans, ci o receptie. Sa nu va ganditi insa ca lumea nu s-a distrat. Nici vorba! Au fost jocuri si muzica buna toata seara si am facut o multime de poze de grup. :) Hoanitta si Silviu au stiu cum sa-si faca invitatii sa se simte bine.

Sper ca ati observat deja noul design al blogului. :) Bunul nostru prieten, Andrei, s-a ocupat de asta in proportie de 100%. Surpriza cea mai mare pentru mine a fost ca a facut totul... exact cum mi-as fi dorit si asta fara sa-i spun nimic. Poate ca are legatura si cu faptul ca ma cunoaste deja destul de bine. :) Sau pur si simplu e foarte talentat. Sau amandoua! :)) Multumesc din suflet, Andrei si Alina! Prietenia voastra e de nepretuit si cel mai mare castig de cand fac fotografie de nunta (altfel nu v-am fi cunoscut). 

Cu drag,
Marius